Afløbsingeniør til spændende projekter indenfor bæredygtigt byggeri
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma


•    Ønsker du at være en del af et fagligt stærkt team, hvor du vil få stor indflydelse på udviklingen i afdelingen for Afløbs- og Anlægsteknik
•    Driver det dig at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma, som tænker utraditionelt og visionært, og hvor du er med til hver dag at skabe nye og innovative projekter indenfor bæredygtigt byggeri?


Jobbet

Vi søger en afløbsingeniør til vores kontor i Århus med fokus på projektering af afløb samt tilsyn med og byggeledelse af afløbsprojekter.

Du kommer til at indgå i vores afdeling for Afløbs- og Anlægsteknik, hvor vi arbejder med dimensionering af afløb i forbindelse med nybyggeri, bæredygtigt byggeri, selvstændige anlægsarbejder samt anlægsarbejde i forbindelse med datacentre. 

Du bliver en del af et mindre team med et godt kollegialt samarbejde og stor grad af faglighed, hvor du vil referere til teamlederen. Du vil få stor indflydelse på udviklingen i afdelingen, den daglige udførelse af opgaverne, samt fokus på de opgaver, der ligger indenfor dit interesseområde.  

Det betyder konkret, at du vil komme til at arbejde med nogle af nedenstående ansvarsområder:

•    Projektering og udbud af afløbsprojekter samt anlægsprojekter
•    Projektledelse, tilsyn og byggeledelse
•    Afløb og regnvandshåndtering
•    Separering af regn- og spildevand 
•    Klimasikring og LAR
•    Hydrauliske beregninger indenfor klimaprojekter og afløb  
•    Bidrage til den faglige udvikling af området i Søren Jensen

Du vil få lejlighed til at varetage alle faser af projekterne fra skitse til hovedprojekt og aflevering, og dermed have en afvekslende arbejdsdag med en bred vifte af opgaver. 


Faglige og personlige kompetencer

Du sidder højst sandsynligt i en tilsvarende stilling i branchen. Din faglige baggrund er afløbsingeniør, bygningskonstruktør, kloakmester eller lign. 

•    Du har minimum 3 års erfaring med rådgivning og projektering indenfor afløb
•    Du har gode IT kompetencer og gerne erfaring med Revit eller AutoCad
•    Du har gode kommunikationsevner og kan begå dig professionelt mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
•    Du er engageret og har ambitioner om faglig og personlig udvikling
•    Du arbejder struktureret og resultatorienteret
•    Du har gode og relevante erfaringer med at arbejde projektorienteret


Virksomheden tilbyder

I år er det 75 år siden, at Søren Jensen startede sit ingeniørfirma i Silkeborg. I dag er det hans barnebarn Frank Jensen, som ejer familievirksomheden, og både sønnen Erik Jensen og Frank Jensen har deres daglige gang i virksomheden.

Du vil opleve:

•    Spændende projekter med mulighed for at være med til at skabe ingeniørkunst
•    Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig og faglig udvikling
•    En teknologiførende virksomhed, hvor nye initiativer er velkomne
•    En stærk teamstruktur med engagerede og kompetente kolleger, hvor trivsel og tværfagligt samarbejde prioriteres højt
•    Attraktive medarbejderforhold med bla. sundhedsforsikring, kantineordning, frugtordning, løbeklub, fiskeriklub samt en attraktiv lønpakke


Interesseret 

Hvis stillingen har vakt din interesse, ansøg venligst via linket på denne side. Vi behandler ansøgninger løbende, og ønsker stillingen besat snarest muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringsspecialist Christina Smedegaard på mobil 42 80 10 50. Vi ser frem til at høre fra dig.

Om os
Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem både ledelse og medarbejdere, og mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Er du den næste medarbejder, der skal være med til at skabe næste generations byggeri?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Vi er i dag 130 medarbejdere fordelt på vores to lokationer i hhv. Aarhus og København. Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process. Hos Søren Jensen arbejder vi i tværfaglige teams hvor konstruktørerne er ligestillede med de forskellige fagingeniører. Medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri. De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.

Charity support
Career opportunities
Strong social life
Located near public transit
International environment