Erfaren El-ingeniør/El-installatør til projektering af el-installationer i bygninger
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

Erfaren El-ingeniør/El-installatør til projektering af el-installationer i bygninger

Hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma bliver du en del af et fagligt miljø, som vægter tæt samarbejde på tværs af fagdiscipliner.

Du får mulighed for at udfordre din ekspertise med de mest spændende el-projekter indenfor byggeri i et dynamisk team med høj faglighed og et stærkt bagland.

Vil du være med til at skabe næste generations byggeri?

 

Velkommen til Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

Du vil blive taget godt imod af dit projektteam, teamleder og 150 kolleger. Der er en flad struktur og et godt kollegaskab, hvilket styrker samarbejdet – også på tværs af kontorerne.

Du vil opleve gode arbejdsforhold, en afvekslende hverdag, høj faglighed, den nyeste teknologi og en uformel stemning med højt til loftet i et ingeniørfirma, der tænker utraditionelt og visionært. Stor grad af indflydelse på eget arbejde og fleksibilitet i dagligdagen er en selvfølge i virksomheden.

Har du lyst til at drømme stort og udfordre processer

Som El-ingeniør/El-installatør får du base på virksomhedens lokation i København eller Aarhus. Dine arbejdsopgaver vil ligge indenfor

  • projektering
  • projektopfølgning/tilsyn
  • kvalitetssikring af el-installationer i bygninger
  • rådgivning af kunder og samarbejdspartnere

Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, datacentre, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forsknings- samt industribyggeri.

Du vil indgå i et kreativt, tværfagligt team på tværs af discipliner, og du sparrer med dine kolleger i en stærk faglig el-gruppe, hvor du har stor mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og udvikle dig fagligt. I mødes jævnligt med henblik på erfaringsudveksling og kompetenceudvikling.Om din baggrund forestiller vi os:

  • En faglig baggrund som stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester – gerne suppleret med en baggrund som elektriker
  • Minimum 5-7 års erfaring fra en lignende stilling indenfor bygge-, entreprenør- eller rådgiverbranchen, hvor du arbejder med projektering og tilsyn
  • Erfaring med bygningsinstallationer generelt
  • Erfaring med projektering af stærk- og svagstrømsanlæg
  • Generelt gode IT-færdigheder
  • Kendskab til eller ønske om at arbejde med digitale værktøjer – herunder 3D-projektering i Revit

Du har passion for dit fag og kommunikerer åbent, respektfuldt og tillidsvækkende. Du kan arbejde produktivt og selvstændigt med dine projekter, og du har mod på at bidrage og byde ind med idéer til løsningsforslag, samt hjælpe dine kunder videre med udvikling af deres faciliteter og gøre projekter til virkelighed!

 

Sådan kommer du videre

Smedegaard HR varetager denne rekrutteringsopgave på vegne af Søren Jensen A/S. For information om stillingen, kontakt Senior Recruiter Christina Smedegaard på 4280 1050.

Ansøg stillingen ved at uploade et opdateret CV direkte til Smedegaard HR her. Motiveret ansøgning er ikke nødvendig. Kunden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem både ledelse og medarbejdere, og mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Er du den næste medarbejder, der skal være med til at skabe næste generations byggeri?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Vi er i dag 130 medarbejdere fordelt på vores to lokationer i hhv. Aarhus og København. Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process. Hos Søren Jensen arbejder vi i tværfaglige teams hvor konstruktørerne er ligestillede med de forskellige fagingeniører. Medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri. De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.

Charity support
Career opportunities
Strong social life
Located near public transit
International environment
Lunch included