Erfaren Konstruktionsingeniør til voksende projektteam – København eller Aarhus
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

Drives du af at bringe dine faglige kompetencer i spil, udfordre grænseflader og få muligheden for at tænke i nye, spændende og anderledes baner? Har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende projekter indenfor konstruktion?

Vi har travlt med mange spændende byggeprojekter og har derfor brug for endnu en dygtig kollega, der har lysten til at blive en del af et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Du bliver en del af udfordrende og interessante projekter i en anerkendt virksomhed, hvor arbejdsglæde, tryghed, begejstring og lysten til at afprøve nye ideer med en sund feedback kultur kendetegner det gode kollegaskab!

Alsidig hverdag med spændende opgaver 

Vi søger en erfaren bygnings-/konstruktionsingeniør, der kan være med til at sikre kvaliteten i vores byggeprojekter med en stor teoretisk og praktisk viden.

Du vil få din daglige gang på kontoret beliggende ved Nørreport station/Kultorvet i København eller Åboulevarden i Aarhus. Du vil indgå i vores tværfaglige team, som har en god fordeling mellem mere eller mindre erfarne ingeniører samt BIM-medarbejdere.

Det faglige niveau er højt i vores team, og det er naturligt for os at sparre meget med hinanden og med de øvrige konstruktionsteam.

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte rådgivning og projektering samt projektopfølgning/tilsyn med udførelsen af konstruktioner. Du kommer til at skabe projekter i tværfaglige projektgrupper og vil indgå i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter og entreprenører. Dagligdagen vil typisk omfatte udarbejdelse af ideoplæg og skitseoplæg, dialog med bygherre, arkitekt og entreprenør samt projektering i efterfølgende faser og udarbejdelse af statisk dokumentation m.m.

Vores ordrebog bugner af spændende projekter, som spænder vidt indenfor undervisning-, kontor-, industri-, erhvervs- og boligbyggeri samt laboratorier og renrum og flere er på vej.

Fagligt stærk konstruktionsingeniør med lyst til faglig udvikling

  • Du er uddannet konstruktions-/bygningsingeniør og har minimum 5-7 års erfaring med projektering af bærende konstruktioner.
  • Du har en god forståelse for statiske systemer og kendskab til plasticitetsteori og elasticitetsteori. Du har solid erfaring fra branchen hos en rådgivende ingeniørvirksomhed eller en anden aktør, hvor du har arbejdet med rådgivning og detailprojektering.
  • Det er en fordel at du har kendskab til regenerativt og karbonneutralt byggeri, men ikke en forudsætning for at søge stillingen.
  • Du har erfaring med forskellige typer IT-værktøjer; Søren Jensen anvender med Revit på højt niveau. Du har erfaring med Robot eller andre FEM programmer. 
  • Du har forståelse og respekt for andre fagdiscipliner, og så skal du kunne begå dig professionelt på både dansk og engelsk.
  • Du tager ansvar og har fokus på samarbejde
  • Du har lyst til at være en del af et team, som forstår vigtigheden af at hjælpe vores kunder videre med udvikling af deres faciliteter og gøre projekter til virkelighed!

Du ser dig selv som innovativ, handlekraftig og løsningsorienteret. Du kan lide at tage ansvar, og er indstillet på at træffe beslutninger. Din kommunikationsform er åben, respektfuld og tillidsvækkende, og du kan lide at arbejde i et team og på tværs af faggrænser. Du er selvkørende og produktiv, og så har du både evnen og viljen til at eksekvere. 

Du har interesse for at bidrage til en bæredygtig omstilling af byggebranchen igennem dit arbejde som konstruktionsingeniør og er indstillet på at anvende en regenerativ tilgang til byggeri.

Søren Jensen – imødekommende og engageret partner med anerkendt ekspertise

Søren Jensen er en familieejet virksomhed med en organisation, hvor der er kort fra tanke til handling. Virksomheden er teknologiførende og går meget op i faglig udvikling, både hos dig som medarbejder og for de forskellige faggrupper i virksomheden.

Du vil indgå i et tværfagligt team og referere til lederen for dette team. Medarbejderne i teamet vil efter erfaring og ønske få projektlederrollen på forskellige projekter. Derudover deltager du aktivt i faggruppen Konstruktion, som mødes jævnligt hvor medarbejderne fra Århus og København får erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Her har du stor mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og udvikle dig fagligt.

Har ovenstående givet dig lyst til at søge job hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma? 

Send ansøgning og CV via linket her på siden. Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på mobil 42 80 10 50, Teamleder Brian Søndergaard Kbh på mobil 24 29 84 85 eller Teamleder Aarhus Carl Ove Larsen 24 29 84 92.

Du kan læse mere om Søren Jensen på vores hjemmeside www.sj.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem både ledelse og medarbejdere, og mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Er du den næste medarbejder, der skal være med til at skabe næste generations byggeri?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Vi er i dag 130 medarbejdere fordelt på vores to lokationer i hhv. Aarhus og København. Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process. Hos Søren Jensen arbejder vi i tværfaglige teams hvor konstruktørerne er ligestillede med de forskellige fagingeniører. Medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri. De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.

Støtter velgørenhed
Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport
Internationalt miljø