Projektchef med erfaring indenfor rådgivning i byggeri
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

•    Har du mange års erfaring med projektstyring i byggebranchen og dermed et solidt netværk?
•    Har du drive og er i stand til at styre komplekse projekter i mål og udvikle gode samarbejdsrelationer?

Grundet vækst og stor tilgang i virksomhedens opgaveportefølje søges til nyoprettet stilling en Projektchef til lokaltionen i Aarhus. 

Søren Jensen A/S er et selvstændigt, familieejet og anderledes ingeniørfirma, der arbejder i tværfaglige teams. Du kan forvente fagligt at arbejde med opgaver indenfor bygningsdesign og renovering, undervisning- og forskningsbyggeri samt industribyggeri og -proces. 

Velkommen til Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma
Hos Søren Jensen vil du blive taget godt imod af dine 140 erfarne og højt kvalificerede kolleger fordelt på kontorer i København og Aarhus. Du kan glæde dig til et afvekslende job, hvor du møder ind i flotte, lyse og rummelige lokaler ved Aarhus Å med udsigt ud over havet.

Du vil opleve gode arbejdsforhold, godt kollegaskab, den nyeste teknologi og en uformel stemning med højt til loftet i en virksomhed, der er kendt for og stolt af høj faglighed. 

Stillingens indhold
Som projektchef vil du få ansvaret for selv at stå for at gennemføre virksomhedens største og mest komplekse projekter fra de første forhandlinger og helt indtil det færdige projekt skal afleveres. Du vil som projektchef få til opgave i samarbejde med projektdirektøren at sætte dit hold, således bemanding og kvalifikationer passer til den konkrete opgave. 

Du vil indgå i dit team bestående af 5 projektchefer og referere til virksomhedens projektdirektør. Du vil have tæt samarbejde med teamlederne for de tværfaglige teams, og du indgår i virksomhedens ledergruppe.

Dine primære ansvarsområder vil være: 

•    Projekteksekvering, hvor du er ansvarlig for de tværfaglige discipliner
•    Kontrakt-, risiko-, tids- og økonomistyring 
•    Evt. porteføljestyring 
•    Sikre professionel håndtering af både interne og eksterne interessenter i projekter
•    Medansvarlig for udvikling af forretningsområdet, herunder bidrage til at metoder, værktøjer og processer løbende optimeres
•    Anvende dit stærke netværk til at videreudvikle vores gode kunderelationer og deltage i det løbende salgsarbejde

Du er en erfaren projektleder og knivskarp beslutningstager 
Du er uddannet ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller tilsvarende og har evt. suppleret din uddannelse med en projektleder- og/eller en økonomisk uddannelse.

Du har solid erfaring med alle aspekter af projektledelse enten fra rollen som projektchef eller seniorprojektleder - og gerne med erfaring fra en anden rådgiver og fra byggeplads. 

Fagligt:

•    Du har solid forståelse for byggeprincipper og kender til alle tværfaglige discipliner indenfor byggebranchen
•    Kender de grundlæggende tekniske og juridiske begreber og regelsæt og forstår at være på forkant
•    Har erfaring med myndighedsprocesser og juridiske forhold
•    Er erfaren bruger af Excel og projektstyringssystemer
•    Kommunikerer godt på dansk i skrift og tale – engelsk er en fordel


Personligt:

•    Du er præcis i din kommunikation, oprigtig og imødekommende og har et smittende engagement i dit samarbejde med kunder og kolleger
•    Du har personlig og faglig gennemslagskraft og er en god sparringspartner for det øvrige team
•    Du har fokus på resultater og er hurtig til at skabe overblik og handle, når der sker noget uventet i dine projekter
•    Du har en struktureret og faglig velfunderet tilgang til projekterne
•    Du har lyst og evner til at være med i front både internt og eksternt
•    Du formår at motivere og drive et hold af faglige kolleger frem mod et fælles mål

Ansøgning
Send CV og ansøgning via linket her på siden. Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Projektdirektør Jesper Meldgaard Jensen på mobil 41949416  eller Senior Recruiter Christina Smedegaard på mobil 42 80 10 50.
Du kan læse mere om Søren Jensen på vores hjemmeside www.sj.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem både ledelse og medarbejdere, og mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Er du den næste medarbejder, der skal være med til at skabe næste generations byggeri?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Vi er i dag 130 medarbejdere fordelt på vores to lokationer i hhv. Aarhus og København. Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process. Hos Søren Jensen arbejder vi i tværfaglige teams hvor konstruktørerne er ligestillede med de forskellige fagingeniører. Medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri. De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.

Charity support
Career opportunities
Strong social life
Located near public transit
International environment